logo

Jose Tabares, ammattivalokuvaaja

Jose-Tabares-(Photographer)

Olen valokuvaaja Jose Tabares. Synnyin Kuubassa ja olen asunut yli 10 vuotta Suomessa ja olen Suomen kansalainen. Mottoni on “Pasion por la imagen” – intohimo kuvaukseen!

Valmistuin taidehistorian lisensiaatiksi Havannan yliopistosta Kuubasta vuonna 1992, Kuvallisen Ilmaisun perustutkinto (KIT)   2012-2014 ja Valokuvaajan ammattitutkinto (VAT), Visuaaliviestinnän Instituuttissa  V.V.I. Oy. Lisäksi minulla multimedia opintoja Helsingin Evankelisesta Opistosta (H.E.O.). Olen Suomen Ammattivalokuvaajien jäsen.

Studiotoimintani perustuu rakkauteeni ja intohimooni valokuvausta kohtaan. Pidän valtavasti ihmisistä – erityisesti lapsista – ja heidän kanssaan työskentelemisestä. On ihana tehdä työtä, josta pitää ja jolla voi aikaansaada muillekin hyvän mielen. Voitte siis olla varmoja, että panostan kuvauksiin ja asiakkaiden palveluun aina täysillä – oli kyseessä sitten iso tai pieni kuvaus. Haluan kehittää koko ajan taitojani lisää ja kokeilla uusia asoita – jatko-opiskeluni ja luovuuteni tukevat tätä tavoitetta. Ajattelen, että valokuvas on taidetta ilman rajoja. Jokaiselle kuvattavalle pyrin rakentamaan luovan valon, sopivat kuvakulmat ja saada lopputulokseksi kaunis kuva ja kertoa tehokkaasti viesti – se viesti, minkä asiakas halusi.

Työtapaani kuuluu on suunnitella kuvaukset etukäteen ja kesustella asiakkaan kanssa kuvauksen tavoitteesta tai tarinasta, joka sillä halutaan kertoa. Tuon asiakkaalle ideoita mm. asuihin, miljööseen
ja rekvisiittaan liittyen. Kuvauksen aikana ohjaan asikasta tarpeen mukaan poseerauksen, ilmeiden ja eleiden kanssa. Pyrin tehdä kuvauksesta helpon ja miellyttävän asiakkaalle – ja miettimään asioita hänen tavoitteet mielessä pitäen.

Työni muotokuvaajana on löytää jokaisesta kuvattavasta se kuvauksellisin puoli ja saada valokuvattava rentoutumaan kameran edessä ja nauttimaan kuvauksesta. Jokainen kuvaus on ainutlaatuinen. Se on tärkeä tapahtuma sekä kuvattavalle/ille sekä kuvaajalle. Jokaisella ihmisellä on oikeus saada kaunis ja edustava kuva itsestään. Siihen kuuluu, että jokainen kuva on teknisesti korkealaatuinen.

Tahdon olla valokuvaajanne! Kuvaan aina täydellä sydämellä!

Tule rentoutumaan ja nauttimaan kuvauksesta. Odotan kameran takana – kuvauksessa nähdään. Lämpimästi tervetuloa!

Muista, sinulla on oikeus antaa itsellesi lahjaksi hyvä kuva!

Kiitos & Gracias !European-Photographer

Jose Tabares

joseangel.tabares@gmail.com

+358 45 8983650

SpainEnglishFinland
×